Shoei Personal Fitting System

Uw Shoei helm op maat gemaakt!

Shoei organiseert het gepatenteerde Personal Fitting System bij Bruggeman Motoren! De specialisten van Bruggeman Motoren zijn beschikbaar om de perfecte helm aan te meten. Het PFS is een systeem dat draait om de personalisatie van uw helm, zodat deze perfect aansluit op uw hoofd. Zij zorgen ervoor dat de personalisatie volgens hoge standaard gebeurt en dat u en uw helm gedurende het gehele proces de beste behandeling krijgt.

De personalisatie zal bestaan uit een uitgebreide meting van het hoofd, waarna een specialist van Shoei de helm passend maakt op uw hoofd door aanpassingen te maken aan de binnenvoering. Ook krijgt u van de meetresultaten een uitdraai mee, zodat u deze gegevens kunt bewaren.

Voordelen Personal Fitting Systeem

  • Optimaal draag- en rijcomfort
  • Bevordering van de duurzaamheid, de helm vertoond minder beweging door de exacte pasvorm en blijft daardoor beter in model.

De Shoei Personal Fitting System wordt gratis toegepast bij aanschaf van een Shoei helm op Shoei actiedagen bij Bruggeman Motoren. Heeft u eerder al een helm aangeschaft bij Bruggeman Motoren? Op vertoning van het aankoopbewijs worden de aanmeting en aanpassing van uw Shoei helm gratis uitgevoerd.

Heeft u uw Shoei helm niet bij Bruggeman Motoren gekocht maar wilt u wel gebruik maken van deze service dan wordt er € 60,-  in rekening gebracht.

De service is op afspraak en neemt ongeveer een halfuur in beslag per persoon.

Heeft u interesse in deze unieke service? Meer informatie over deze actie is te verkrijgen op 0252-686226 of via kleding@bruggeman-motoren.nl.

Nieuw
Nieuw
-40%
 529,00  317,00 incl. btw
-20%
Uitverkocht
 579,00  463,00 incl. btw